Bestel snel Ripple online

Op de vraag wat Ripple is, zullen de meeste mensen antwoorden dat het de zoveelste cryptovaluta is. Daarmee wordt Ripple echter tekort gedaan. Ripple is veel meer dan alleen een cryptovaluta als Bitcoin.


Ripple is in eerste instantie geen valuta. Het is een back-end infrastructuur en geen kant en klaar consumentenproduct. Ripple is een open end platform voor wereldwijde uitwisseling van alles van waarde. Iedereen heeft toegang en iedereen heeft dezelfde rechten op deze “global exchange”. 

Waar ik het beste Ripple kopen?

Dat de Ripple door relatief weinig brokers wordt aangeboden is voor ons een raadsel. Deze coin heeft namelijk vrijwel altijd in de top vijf gestaan van grootste cryptocurrency als je alleen kijkt naar marktwaarde. Daarnaast heeft het streven van de gesloten bancaire wereld open te breken veel pluspunten.

Wij verwachten dan ook dat grote Nederlandse leveranciers deze cryptocurrency snel in het assortiment zullen opnemen. Gelukkig is er ook nog de aanbieder Bitvavo. Hier kun je simpel en snel Ripple kopen en veilig betalen met iDeal of andere cryptocurrency.

Ripple kopen

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.