De feestmaand als werkgever

Kerstpakket

Een van de leukste maanden van het jaar blijft december, de maand dat de meeste bedrijven werknemers en relaties een leuk kerstpakket geven. Maar je hoeft het natuurlijk niet hierbij te laten, het is tegenwoordig ook mogelijk om een sinterklaaspakket te geven. Heerlijke lekkernijen voor je medewerkers, om thuis met het hele gezin van te genieten. Ondanks dat sinterklaas minder wordt gevierd, is het wel leuk om er toch als bedrijf een beetje aandacht aan te schenken.

Kerstpakket

De kerstdagen 

 

Rond de feestdagen en dan met name de kerstdagen heerst er in ieder bedrijf toch een speciale sfeer, om dit te vergroten is het natuurlijk perfect om een mooi kerstpakket te geven. Bij de kerstpakkettenexpress.nl kun je uit een enorm aanbod kiezen, je hoeft niet bang te zijn dat je geen geschikt pakket zal vinden. Je kunt ook langsgaan in de showroom om de producten en pakketten met eigen ogen te zien, en wie weet stel je een mooi en lekker pakket samen voor je relaties. 

 

Persoonlijk pakket

 

Vaak wordt er gedacht dat een kerstpakket moet bestaan uit eten en drinken, het traditionele pakket bestaat daar wel uit maar er zijn tegenwoordig meer keuzes. Met een wat persoonlijk pakket van Rituals geef je niet alleen heerlijke verzorging, je zorgt er ook voor dat medewerkers en relaties heerlijk kunnen ontspannen. De lekkere geuren en andere producten voor de verzorging geven je net dat extra gevoel, natuurlijk is het pakket verkrijgbaar voor heren en dames. Naar gelang je budget kun je een passend pakket kiezen in de showroom.