Een museum bezoeken zoals Musee Lalique

LOGO-Museum-Lalique

museum-arrangementU bent op zoek naar een nieuw museum die u kunt bezoeken in de buurt van Doesburg? Dan is Musee Lalique degene voor u. Musee Lalique is namelijk een museum in Doesburg waar u zeer prachtige kunstwerken kan zien van de glaskunstenaar René Lalique. Zo heeft René Lalique al zijn kunstwerken gemaakt door gebruik te maken van een loep. Hierdoor zijn de details in het “geheim verwerkt” en kan je ze niet met het blote oog zien. Dit zorgt namelijk voor een unieke ervaring door het museum heen, omdat u altijd met een loep dingen zal bekijken. Verder krijgt u ook veel uitleg bij alles wat u ziet. Dit wordt dan gedaan door het personeel die veel kennis hebben in het vak. Als laatste kunt u altijd nog een bezoekje nemen aan de tuin van dit bedrijf. Hier kunt u lekker in zitten en eventueel een lunch of versnapering bestellen.

 

Mijn ervaring met Musee Lalique

Mijn ervaring met Musee Lalique is zeer positief en ik ben zeer tevreden over de diensten van Musee Lalique. Ik woon namelijk zeer dicht in de buurt van dit museum en ben er daardoor al meerdere keren geweest. Zo ben ik elke keer wanneer ik dit museumbezoek onder de indruk van alle kunstwerken die er tentoonstelt staan. Verder is het personeel ook altijd vriendelijk tegen mij geweest en hebben goede uitleg gegeven over alles waardoor ik de beste ervaring kon hebben met dit museum. Verder heb ik ook altijd genoten van de mooie tuin die er ligt en heb ik daar altijd lekker kunnen eten.