Een nieuwe lamphouder e27 kopen

Al een tijd loop ik met het plan om een nieuwe lamphouder e27 te kopen. Van mijn oma heb ik ooit een staande lamp gekregen en die wilde ik een beetje gaan opknappen. De kap die hierop zit vind ik echt geweldig, alleen de rest is niet echt mijn ding. Daarom leek het mij een leuk idee om met deze kap een ander soort lamp te gaan maken. Geen staand model meer, maar een hangend model. Daarvoor had ik wel een andere fitting en een snoer nodig. Want om dit model met poot en al op te gaan hangen, lijkt mij gen slim idee. lamphouder e27 kopen

Bij Bizz Light een lamphouder e27 kopen

Online heb ik op deze website mijn best gedaan om een zeer mooie lamp als resultaat neer te zetten, of op te hangen kan ik beter zeggen. De eerste keer op deze website heb ik mijn ogen uitgekeken, want het assortiment is hier enorm. Omdat het assortiment zo extreem groot is, heb ik echt de tijd moeten nemen om een keuze te maken. Maar ik kan nu zeggen dat het resultaat geweldig is. Ik heb een zeer mooie lamp hangen, met een prachtig snoer en fitting gemaakt van de oude lamp van mijn oma.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.