Een touringcar huren bij Noot

Een touringcar huren doet u bij Noot. Wij hebben ons gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Dagelijks komt u ons tegen in heel Nederland, met kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Daarnaast hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod op het gebied van bus-, auto- en touringcarverhuur. 

Een touringcar huren

Een touringcar huren kan altijd. Ons wagenpark kent namelijk een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten. Van 16- tot 62-persoonsbussen. Allemaal met diverse extra opties. We hebben functionele en veilige vervoersmiddelen, maar ook heel luxe varianten. Wij bieden passend vervoer voor elk gezelschap. De luxe variant komt met een koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen, individueel instelbare verlichting en meer. Wanneer u minder tijd zult doorbrengen in de touringcar raden wij de basisversie aan, waarbij u minder opties heeft, maar altijd veilig aankomt op bestemming. 

Ook voor dagtochten

Wij bieden diverse mogelijkheden voor compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen of bedrijfs- en personeelsfeesten. Deze dagtochten worden geheel volgens uw wensen ingericht. Vind u het lastig om iets leuks te verzinnen, dan denken wij ook graag met u mee. In overleg is bijna alles mogelijk. Samen met u stellen wij een programma samen dat volledig aansluit op uw wensen, mogelijkheden en budget. Bent u op zoek naar vervoer voor uw bedrijfsfeest, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Desgewenst kunnen wij ook het hele feest voor u verzorgen. Door ons uitgebreide netwerk en prima contacten met feestlocaties, restaurants, hotels en dagtochtbestemmingen maken wij van uw bedrijfsfeest een fantastisch festijn.

Veilig op weg

Noot heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Als u een tocht bij Noot boekt, wordt u gebracht en gehaald door uw eigen vaste chauffeur. Dag in, dag uit zorgen wij ervoor dat alle vervoersmiddelen veilig de weg op kunnen. Dit doen we door het goed onderhouden van onze wagen, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid in het personenvervoer. Onze chauffeurs zijn daarnaast niet alleen representatieve gastheren en gastvrouwen onderweg, maar bezitten ook alle wettelijke diploma’s. Zo gaat u veilig de weg op!