Facelift

Veel mensen denken dat iedereen er oud uitziet als zij ouder worden, dat is ook zo, maar je kunt hier ook nog veel aan laten doen, weet ik uit ervaring. Je hoeft er dus niet oud uit te zien. Een facelift heeft bij mijn wonderen gedaan!

Afspraak Kliniek Veldhoven

Ik vond het helemaal niets dat ik rimpels in mijn gezicht kreeg en dat mijn huid ging hangen. Wat voelde ik mezelf oud terwijl ik dat nog helemaal niet was. Ik vond mijn gezicht niet bij mijn leeftijd passen. Daarom heb ik een afspraak bij Kliniek Veldhoven gemaakt. Zij waren het met mij eens. Toen zij mijn huid strakker trokken en lieten zien (in de spiegel) wat het resultaat van een facelift kon zijn, hoefde ik niet na te denken. Dit was wat ik wilde. Dus plan die afspraak maar in, zei ik. Zo gezegd, zo gedaan! Na enkele weken was ik aan de beurt en werd de facelift gedaan. Ik was bang dat ik heel veel pijn zou hebben, maar dat viel reuze mee. In het begin was het natuurlijk nog allemaal erg opgezwollen en zelfs blauw, maar toen dat weg begon te trekken kon ik al snel zien dat het mooi geworden was!!

Kosten

De kosten werden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Ik heb dus alles zelf moeten betalen, maar dat is het dubbel en dwars waard geweest. Ik heb weer veel meer zelfvertrouwen en mijn gezicht past nu ook weer echt bij mijn leeftijd en hoe ik mezelf voel!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.