Horeca parasol gekocht bij Xterior

horeca parasol

Ik heb een horeca parasol gekocht bij Xterior en ben erg te spreken over de kwaliteit. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan! Meer weten? Lees het in mijn blog!

Horeca parasol, in allerlei soorten en maten

horeca parasolVoor mijn horeca onderneming was ik op zoek naar een goede horeca parasol voor gebruik op het terras. Het doel is om mijn klanten te beschermen tegen weersomstandigheden, maar ook voor een betere uitstraling van het terras. Iemand wees mij toen op Xterior. Een bedrijf dat parasols verkoopt in allerlei vormen en maten. Zo kun je kiezen uit:

  • Vierkante parasols
  • Ronde parasols
  • Rechthoekige parasols
  • Vrijhangende parasols
  • Architectonische parasols

De parasols zijn weer- en windbestendig en je kunt ze het hele jaar door gebruiken. Dat vind ik zeker weten een pluspunt. Je kunt op de website zien wat de mogelijkheden zijn en de prijzen per model. Een horeca parasol is heel makkelijk te hanteren, door middel van telescopisch zwengelmechaniek, een greepmechaniek of een schuifmechaniek. Je hoeft dus niet te stoeien om ze kunnen openen. Ik ben erg blij met de parasols die ik via dit bedrijf besteld heb. Ze passen perfect op ons terras en onze klanten zitten comfortabel op het terras, of het nu zonnig is of het regent.

Een goed advies gekregenhoreca parasol

Neem dus zeker even een kijkje op hun website als je op zoek bent naar een horeca parasol. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig? Dan kun je ze bereiken via de telefoon of de mail. Mijn ervaring is dat ze je graag willen helpen. Zo wist ik eerst nog niet voor welke parasol ik het beste kon gaan, ik heb toen het bedrijf opgebeld en kreeg een aardige mevrouw aan de lijn. Ik heb haar mijn situatie uitgelegd en op basis hiervan heeft ze mij een goed advies gegeven.