Hoogwaardige kweekkassen voor hobbyisten

Kweekkassen

In mijn tuin heb ik kweekkassen voor het verbouwen van groente en fruit. Tuinieren is al jaren mijn hobby maar ik was een beetje uitgekeken op mijn moestuin. Ik wilde ook graag andere groente en fruit verbouwen, maar in het Nederlandse klimaat ben je natuurlijk beperkt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar kweekkassen.

Kweekkassen van Kroonkas

Ik vond mijn kweekkassen uiteindelijk bij Kroonkas. Deze kweekkassen zijn namelijk gemaakt van een zware kwaliteit aluminium waardoor de kas stevig en duurzaam is. De kassen worden uitgerust met 4 mm float glas maar ook gehard glas of polycarbonaat is mogelijk. De kassen zijn wind- en waterdicht. Deze kassen zijn kwalitatief hoogwaardig en daarom uitermate geschikt voor amateur kweker en semi-professional.

Kweekkassen

Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en ook de geleverde service is erg goed. De kassen worden geleverd met garantie maar die heb ik vooralsnog niet nodig gehad. Naast tomaten en komkommers verbouw ik nu ook meloen en zelfs vijgen. Ook de systemen voor verwarming en verwatering zijn via Kroonkas te bestellen. Wil jij ook een eigen kas voor het verbouwen van groente, fruit of misschien exotische bloemen of planten? Kijk dan ook eens bij Kroonkas en laat je informeren over de mogelijkheden.