Leuk om te geven: saunabon!

Toscane

Een tijdje terug was een goede vriendin van me jarig en ik wist niet helemaal goed wat ik haar moest geven. Ik ken haar al vele jaren dus mijn ideeën waren een beetje op aan het raken. Niet alleen is ze een goede vriendin van me, ook gaan we altijd samen naar de sauna. We vinden het beiden een fijne plek en vinden het heerlijk dat we op zo’n manier kunnen ontspannen. Zo ben ik op het idee gekomen om haar een saunabon cadeau te doen. Ik was er eerst niet helemaal zeker van of ze het cadeau wel leuk genoeg ging vinden, maar zodra ze het zag was ze er ontzettend blij mee en hadden we snel onze volgende sauna dagje gepland.

goed ontspannen met een behandeling

Zelf samenstellen

Omdat het haar verjaardag was wilde ik haar niet zomaar een simpele bon van de sauna cadeau geven. Het was haar verjaardag dus ik wilde iets extra’s doen. Ik kwam erachter dat je bij de Thermen Nijmegen ook een arrangement kon samenstellen en deze cadeau kon doen. En dat leek me een heel leuk idee. Zo kon mijn goede vriendin niet alleen een fijn dagje naar de sauna, maar kon ze tijdens dit dagje net een beetje extra ontspannen. Door het ruime aanbod aan arrangementen van de Thermen Nijmegen had ik een beetje moeite met kiezen. Ik wilde haar meer geven dan alleen een bezoek aan de sauna, maar wat? Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om haar een wellness arrangement met overnachting cadeau te geven, ik wist dat ze dit heel leuk ging vinden. Doordat de Thermen Nijmegen samenwerkt met hotels in de regio, was er altijd een hotel dat dicht bij ons in de buurt lag. Mijn vriendin was zo ontzettend blij en verrast toen ze de saunabon met het arrangement zag. We hebben er snel een datum voor gepland en we kunnen niet wachten!

tot rust komen