Opleiding lean manufacturing een leuke en uitdagende opleiding!

Op zoek naar een leuke en uitdagende opleiding? Dan hebben wij een leuke opleiding voor jou in petto. Opleiding lean manufacturing gaat in op de filosofie van Lean Manufacturing en de wijze waarop je Lean kunt toepassen in een productieproces. Je leert bij Opleiding lean manufacturing het verschil tussen Toegevoegde Waarde en Verspillingen. Vervolgens gaat de opleiding lean manufacturing verder met het in kaart brengen van de Waardestroom, het terugdringen van Verspillingen, het Balanceren van de productielijn en het streven naar excellentie. Opleiding lean manufacturing is een leuke en uitdagende opleiding!

Uitdagende opleiding!

Leanteam heeft een jarenlange ervaring in het implementeren van Lean Manufacturing. Onze kijk op processen, en het gebruik van verschillende procesverbeteringsmethodieken leiden over het algemeen tot snel resultaat. Een Lean Manufacturing Opleiding van Lean Team biedt je een zeer goede basis om een Lean Manufacturing implementatie in jouw organisatie te begeleiden.

Schrijf je nu in!

Interesse in de Opleiding lean manufacturing? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor onze opleiding. Wanneer je onze opleiding wilt volgen kun je ons een mail sturen via info@leanteam.nl . U kunt ons ook rechtstreeks bellen via 040-2515159.